Устна хигиена със силата на природата и медицината:
Добре дошли в Tebodont.bg!

Кои сме ние?

Tebodont.bg е официален вносител и разпространител на швейцарския бранд Dr. Wild & Co. AG за България. В нашия онлайн магазин ще откриете разнообразие от продукти и продуктови серии за орална грижа, които съчетават най-доброто от двата свята: силата на природата и силата на науката.

Клинично тествани, с високо съдържание на естествени съставки и доказана медицинска ефективност – продуктите на Dr. Wild & Co. AG се препоръчват активно както от специалисти по дентална медицина, така и от крайни потребители в над 40 страни по целия свят.

Екипът на Tebodont.bg вярва, че достъпът до продукти за орална хигиена с премиум качество не е лукс, а жизнена необходимост – за Вашето здраве, самочувствие и висок стандарт на живот. Ето защо, каталогът на Dr. Wild & Co. AG вече е достъпен и в България: с бърза и лесна поръчка директно от нашия уеб сайт!

Какво е уникалното в продуктите на Dr. Wild & Co. AG и за кого са подходящи те?
Нека Ви разкажем.

От създаването си през 1932 година, Dr. Wild & Co. кооперира активно с множество стоматологични клиники, практикуващи зъболекари и научни институти на местно и световно ниво.

Тези партньорства позволяват създаването на продукти, отговарящи на 100% както на нуждите на крайния потребител, така и на стандартите и изискванията на стоматологичната индустрия.

Продуктите и сериите, които ще откриете в онлайн магазин Tebodont.bg са подходящи както за ежедневна употреба, така и при специални медицински показания.

Те включват качествени пасти за зъби за възрастни и деца, медицински гелове за проблемни венци, води за уста, пасти за полиране и избелване, и т.н.

Философията на Dr. Wild & Co. AG е съвършено проста: отличните резултати могат да бъдат постигнати с оптимално използване на натурални продукти, без това да се превръща в самоцел.

Като алтернатива на агресивните съставки в стандартните продукти за устна хигиена, Dr. Wild & Co. AG интегрират в професионалните си формули продукти като масло от чаено дърво, натурална вулканична пемза, минерални соли и др.

Dr. Wild & Co. AG е изцяло семеен бизнес, който се организира и управлява на местно ниво в Мютенц, Швейцария. Над 90% от продуктите се произвеждат в собствени лаборатории в страната, като изключение правят единствено няколко сертифицирани партньори във Франция и Тайланд.

Марката се ангажира със следването на отговорни и устойчиви производствени практики – както в подбора на съставки, така и в целия процес на производство, маркетинг и дистрибуция на своите продукти.

Екипът на Tebodont.bg има амбицията да гарантира качество на обслужването, което напълно да съвпада с качеството на предлаганите продукти. А именно: на най-високо ниво. Ние Ви предлагаме бързо и лесно пазаруване, гладка комуникация и множество полезно съдържание: за да направите една информирана и успешна инвестиция в своето здраве!